مقصد

در قلب گرس پایتخت عطر دنیا

آشنایی با تاریخچه ژانیل

طعم دهنده محصولات برپایه آردی

اسانس کیک ، کلوچه ، بیسکوئیت ، ویفر و …

تغییرات محسوس در زمینه ی درخواست مصرف کنندگان از قبیل رفاه ،تمایز ،کیفیت و مزه در عرصه جهانی در سالیان اخیر منجر به رشد سریع صنعت نان و محصولات آردی چون کیک ،کلوچه و بیسکوئیت گردیده است . از این رو کارخانجات تولیدی به صورت مداوم به نوآوری در راستای خلق محصولاتی گوناگون و نوآورانه روی آورده تا پاسخگوی نیاز روز افزون مصرف کنندگان باشند این درحالیست که تولیدکنندگان کیک و کلوچه همواره دست با چالش هایی نظیر تامین مواد اولیه با کیفیت و حرارت بالا در پروسه ی تولید این قبیل محصولات مواجه هستند . این مهم بدلیل دمای بسیار بالا بوده و سبب تغییر و از دست رفتن اسانس های متداول و سنتی می شود ، این درحالیست که اهمیت کیفیت بر تولیدکنندگان در خصوص ایجاد تمایز در محصولات بیش از پیش مشخص گردیده است. دیگر عامل شایان توجه در انتخاب طعم دهنده های غذایی برای این محصولات ویژگی ها و واکنش های مواد اولیه طعم دهنده در ترکیب با بخش های روغنی (محلول چربی) موجود در محصولات این دسته است.