راهـکارهای هوشمندانه برای صنعـت
اسانس بستنی ، طعم دهنده پنیر ، اسانس دوغ
طعم دهنده محصولات لبنی
اسانس بستنی ، انواع پنیر ، ماست ، شیر ، دوغ و …
توجه به سلامتی و تندرسی در سالیان اخیر از جمله تاثیر گذارترین گرایش ها در رشد روز افزون تمایل مصرف کنندگان به محصولات لبنی بوده است. این موج که از کشورهای غربی به سایر کشورهای درحال توسعه انتقال یافته منجر به تغییر ساختار صنعت به منظور پاسخ به نیاز و درخواست مشتریان شده است.
به طور کلی، خانواده لبنیات دسته ای سنتی بوده که وابستگی بسیاری به سلایق و ذائقه مصرف کنندگان هر محل دارد. به عنوان شرکتی جهانی و احاطه شده در فرهنگ های هر کشور، این مهم (دسترسی به بازارهای محلی و شناسایی تمایلات مصرف کنندگان) بی شک بر توانمندی های ژان نیل افزوده است. با این حال، پیرو سایر دسته های صنایع غذایی، بخش لبنی نیز رو به سوی جهانی شدن دارد. مصرف کنندگان تمایل دارند توام با استفاده از محصولات سنتی خود، از محصولات لبنی سایر ملل نیز چون پنیر، ماست و شیر لذت ببرند. ژان نیل دانش جهانی و تکنولوژی مدرن خود را به دست یابی راهکارهای نوآورانه اختصاص داده تا پهنه ای گسترده از طعم های عالی مطابق ذائقه هر محل به مصرف کنندگان ارائه شود. طعم دهنده های لبنی ژان نیل علاوه بر ارتقاء خواص مغذی، افزایش پایداری محصولات و کاهش هزینه تمام شده، منجر به افزایش چشم گیر تاثیر طعم در محصول لبنی و نهایتاً محبوب شدن آن می شوند.
لذت بردن از لبنیات، فارغ از مرزها
ادغام میراثی قدرتمند به قدمت دو قرن، فن آوری اختصاصی و پُست-مدرن تولید طعم دهنده ها و همچنین بستر منحصر به فرد تحقیق و توسعه تضمین گر تخصص بی نظیر ژان نیل در تولید و توسعه طعم هایی ایده آل مکمل محصولات لبنی است. عرضه مستمر اسانس های نوآورانه لبنی، ژان نیل را شریکی بی نظیر برای تولید کنندگانی که به دنبال خلق محصولاتی برتر هستند، نموده است.
انواع طعم دهنده این مجموعه برای گستره وسیع محصولات لبنی از جمله شیر طعم دار ، شیر سویا ، شیر تخمیری ، دوغ ، پنیر ، کره ، مارگارین ، ماست طعم دار ، دسر لبنی ، دسر منجمد ، خامه ، پودینگ ، بستنی ، روکش ها و … قابل عرضه است. همچنین در راستای تامین نیاز تولید کنندگان محصولات در این بخش به حالات مایع و پودر و همچنین به صورت اسانس، کنسانتره، عصاره، روغن های حیاتی و …، یا حلالیت در آب یا چربی ارائه می شود. بدین سان است که به پشتوانه حمایت تیم متخصص لبنی ژان نیل می توانید محصولاتی متفاوت، محبوب و موفق را به بازار ارائه کنید. در ادامه سه دسته محصولات از بخش لبنی تشریح گردیده است.
اسانس دوغ و ماست
متدوال ترین انواع ماست، ماست میوه ای، خامه ای (پرچرب)، موسیر، کم چرب و ماست چکیده (یونانی) است. همچنین، دوغ یا نوشیدنی ماست (در کشورهای غربی بدین نام رایج گردیده)، بسته به دو فرآیند حرارت دهی و گازدار شدن در قالب دوغ، دوغ گازدار، دوغ حرارت دیده بدون گاز و دوغ حرارت دیده گازدار تفکیک می شود. مهم ترین نکته در تولید طعم برای این شاخه توجه به اهمیت القاء حس سلامتی و تازگی توام با قالب بودن طعم محصول لبنی است. برخی از محبوب ترین طعم های فصل اخیر به شرح زیر می باشد.
-
وانیل مکزیکی
-
نعنا – پونه – کاکوتی
-
سیر
-
انبه
-
لیمو – گلابی
طعم دهنده یا اسانس پنیر
میراث 4000 ساله پنیر، تولید بالغ بر 1800 گونه از 70 کشور دنیا است. پنیر ها برحسب مواردی چون رطوبت و شیوه تولید تفکیک می شوند. ژان نیل گستره ای وسیع از طعم های ایده آل برای انواع پنیر از جمله پنیر های خامه ای، چدار، بوراتا، گودا، فتا، موزارلا، پارمیزان، بلوچیز (راکفورت) و بسیاری دیگر از پنیر ها عرضه می نماید. برخی از آخرین پیشنهادات ژان نیل به شرح زیر است.
-
آلبالو
-
انجیر
-
گردو
-
سبزیجات کوه آلپ
-
انگور سیاه
اسانس بستنی و دسرهای لبنی
به عنوان تولید کننده پیشرو طعم دهنده و اسانس بستنی، ژان نیل تجربه ای بی همتا در تولید و توسعه بالاترین کیفیت عصاره و اسانس های این دسته علی الخصوص وانیل را داراست. به طور کلی، بستنی به دو گروه شیری و یخی قابل تفکیک است. این مهم در تقسیم اسانس و طعم های ارائه شده در هر دسته نیز صادق می باشد. طعم های زیر برخی از پیشنهادات ژان نیل برای تولید بستنی و دسرهای لبنی می باشد.
-
شیر بلژیکی
-
شکلات – گیلاس وحشی
-
کارامل – بادام سوخته
-
موهیتو
-
تمشک سرخ – تمشک سیاه
-
هندوانه
-
کاپوچینو
درخـواسـت یا پیشـنهـادات شـما
آیا به دنبال طعـم خاصی برای محصـولات خود هستید؟ آیا به دنبال ایجاد تمایز در محصولات خود می باشید؟
تماس با ژان نیــل