طعم دهنده محصولات برپایه شکر
اسانس شکلات، آبنبات، آدامس و …
توجه به سلامتی و تندرستی در سالیان اخیر منجر به تغییر چشمگیر سبک زندگی و بدین واسطه تقاضای مصرف کنندگان برای عرضه مواد غذایی سالم تر و قانون گذاری دولتمردان برای پاسخ به این نیاز شده است. پیرو آن، بسیاری از کارخانجات در موارد متعدد اقدام به کاهش یا جایگزینی شکر مصرفی در محصولات نمودند. این روند به دلیل تغییر آشکار در طعم مورد پسند مصرف کنندگان قرار نگرفت. راه کار ژان نیل در این مقوله استفاده از مسکینگ و طعم دهنده های پوششی به منظور بهبود شایان طعم هاست. در این شرایط است که طعم ایده آل مصرف کنندگان توام با ارائه محصولاتی سالم تر به جامعه حفظ خواهد شد.
نکته شایان توجه دیگر در تولید محصولات این خانواده با عنایت به وجه سلامتی، توجه به مقوله تجربه کلی در حین تناول و مواردی از قبیل احساس در دهان، شکنندگی و ترد بودن، جویدنی بودن، بو یا پرکردن شامه، نرمی و سایر ویژگی های ساختاری محصول علاوه بر توجه به مزه آن است.
از سوی دیگر، امروزه، مصرف کنندگان تمایلی بیش از پیش به مواد غذایی که طعم هایی متمایز از محصولات رایج و متداول را عرضه نماید دارند. به همین منوال، قدرت انتخاب و تنوع از مهم ترین عوامل محرک در خرید و مصرف گردیده است. لذا، با عنایت به تغییر در سلایق مردم هر منطقه، ژان نیل موفق گردیده تا نوت ها و مشخصه هایی تازه برای هر یک از طعم های متداول عرضه نماید.
پیرو این مهم، تیم ژان نیل پس از مطالعه مصرف کنندگان هدف شما، نظر به سن و جنسیت مخاطبان، نوع محصول و مواد تشکیل دهنده آن، هویت برند و بسیاری عوامل دیگر، بهترین گزینه را به شما ارائه می نماید.
ماموریت ما خلق ارزش افزوده از سوی ژان نیل برای کارخانجات تولید کننده و نهایتاً برای مصرف کنندگان است.
طعم شیـریـن نـوآوری
به پشتوانه مدرن ترین آزمایشگاه ها، گستره ای منحصر به فرد از طعم دهنده ها و هنر و دانش کاربردی، توانسته ایم سهمی قابل توجه در مشارکت با تولیدکنندگان برای عرضه برترین محصولات به بازار مصرف داشته باشیم. گستره اسانس های ژان نیل در خانواده شکلات و شیرینی (confectionairy) با تمرکز بر آخرین گرایش های مصرف کنندگان در دنیا برای تولید طعم هایی منحصر به فرد بوده تا هر طعم بتواند به نحو شایان بازار هدف را تحت تاثیر قرار دهد. در این دسته، طعم دهنده ها به دو حالت مایع و پودر در قالب اسانس ها، روغن های اصلی (حیاتی) ، عصاره ها، کنسانتره میوه ها، اولئورزین ها و … قابل عرضه است.
فرآورده های بر پایه شکر گستره قابل توجهی از جمله انواع شکلات (شکلات تلخ، شیری، سفید، تخته ای، مغز دار، روکش های شکلاتی و …)، آبنبات، تافی، دراژه، پاستیل، آدامس، کرم صبحانه، فیلینگ بیسکویت یا ویفر، مارشمالو، ژله، گلیز (روکش ها یا ژل کیک ها) و … دارد. مسلماً، با عنایت به سلایق و فرهنگ هر کشور هر یک از محصولات نامبرده به گونه هایی دیگر نیز تقسیم می شوند. مطالعات متداوم تیم متخصصان ژان نیل برای شناسایی بهترین راهکارها برای هر محصول منجر به کسب دانش قابل توجهی گشته است. به همین دلیل وابسته به نوع محصول مناسب ترین طعم دهنده ارائه می شود. در ادامه دسته شیرینی جات به سه زیر گروه اصلی زیر تقسیم گردیده است.
اسانس آبنبات
آبنبات های ساده، مغزدار ، تزریقی و نرم (پاستیلی) از انواع آبنبات ها می باشند. کاربرد اسانس در آبنبات باید با توجه به چالش های پیش رو در زمینه حرارت در پروسه تولید باشد. این تغییرات می تواند موجب کاهش قابل توجه شدت مزه یا پیدایش نوت ها و پس طعم های نامطلوب باشد. لذا، در آبنبات عموماً از اسانس های مقاوم حرارتی استفاده می شود. لیست زیر برخی از پیشنهادات محبوب ژان نیل برای کاربرد در این گروه است.
-
تمشک
-
گیلاس
-
کولا
-
توت فرنگی
-
سیب سبز
اسانس آدامس
ایجاد طعم هایی با ماندگاری بالا در آدامس مستلزم تخصص و دانش خاص است. به مانند شکلات استفاده از حلال مناسب از مهم ترین موارد در ارائه اسانس آدامس است. عدم توجه به این مهم، تاثیر شدیدی بر کِشسانی یا الاستیسیته آدامس ایفا می نماید. اسانس های آدامس ژان نیل بسیار غلیظ و با حداقل میزان حلال می باشد. با این حال، در برخی از موارد برای کسب بهترین نتیجه مصرف همزمان اسانس های پودری و انکپسولیتد نیز پیشنهاد می شود. پنج اسانس زیر پرفروش ترین طعم ها در آخرین مطالعات ژان نیل است.
-
نعنا (Mint)
-
نعنای تند (Spearmint)
-
نعناع بیابانی (Peppermint)
-
ترکیب بری ها
-
ترکیب مرکبات
اسانس شکلات
بی شک، شکلات از جمله پر طرفدارترین تنقلات مورد استفاده در عموم کشورهاست. شکلات خود به انواع گوناگونی چون شکلات تلخ، شیری، سفید، تخته ای، مغز دار، روکش های شکلاتی و … تقسیم می شود. استقاده از طعم دهنده برای بهبود یا تشدید طعم در شکلات ملزم به توجه ویژه ای به نوع حلال به کار رفته در اسانس و غلظت (قدرت) آن به منظور حفظ ساختار و بافت شکلات دارد. در سال اخیر، اسانس های زیر بیشترین توجه شکلات سازان را به خود جلب نمود.
-
فندق
-
کارامل
-
ماتچا
-
بلوبری
-
گیلاس
درخـواسـت یا پیشـنهـادات شـما
آیا به دنبال طعـم خاصی برای محصـولات خود هستید؟ آیا به دنبال ایجاد تمایز در محصولات خود می باشید؟
تماس با ژان نیــل