راهـکارهای هوشمندانه برای صنعـت
اسانس کیک و بیسکویت
طعم دهنده محصـولات برپایـه آرد
اسانس کیک ، کلوچه ، بیسکویت ، ویفر و …
پیرو تحولات و رشد تقاضای مصرف کنندگان در سطح جهانی، کارخانجات تولید کننده محصولات آردی چون کیک، کلوچه، ویفر و انواع بیسکویت ها، با هدف پاسخ به حجم و تنوع نیازهای روز افزون مشتریان و ارائه محصولاتی متنوع و جذاب، دائماً در حال نوآوری هستند. این در حالی است که صنعت مذکور، با چالش های منحصر به فردی نیز روبروست. درجه حرارت بالای فرآیند تولید و پخت سبب تغییرات آشکار یا از دست رفتن بخش عمده طعم در اسانس ها و مواد اولیه سنتی می شود. افزایش دوز مصرفی و یا به کار بردن اسانس های تغلیظ شده دو راه حل سنتی در راستای جبرای بخش از دست رفته اسانس های قدیمی و معمول بود. این مهم، مسلماً در تقابل با هدف تولیدکنندگان در خصوص بهره وری و ایجاد تمایز در محصولات واقع شده است. امروزه از مدرن ترین راهکارهای پیشنهادی استفاده از طعم دهنده های انکپسولیتد (Encapsulated) یا کپسوله شده است. این فرآیند بر پایه قرارگیری طعم دهنده در محافظی همچون ژلاتین و آزاد شدن پس از زمان مشخصی، لذا گذر از مرحله حرارت دیدن، می باشد. استفاده از پیش سازها (Precursors) دیگر روش پیشنهادی ژان نیل در شرایط خاص تولید است. از سوی دیگر، افزایش متداوم آگاهی و اهمیت مصرف کنندگان به سلامت و بهداشت مواد غذایی، کارخانجات را بر آن داشته تا بیش از پیش در تکاپو برای بهبود محصولات خود از دیدگاه سلامتی و طبیعی بودن مواد اولیه قرار گیرند. تخصص و تجربه منحصر به فرد ژان نیل در تولید مواد اولیه علی الخصوص طعم دهنده های خوراکی ضامن بهبود کیفی و کسب مزیت رقابتی توسط محصولات شماست. طعم دهنده های دسته کیک و شیرینی (به طور کلی انواع فرآورده برپایه آرد) در حالات گوناگونی از قبیل مایع، پودر، اسپری دراید و انکپسولیتد (محصور در کپسول) قابل عرضه اند.
برتری در نـوآوری ، خلاقـیت در ارائـه
نظر به تجربه ی بیش از دو قرن در تولید مواد اولیه، تخصص ما متضمن بهبود عملکرد و ایجاد محصولاتی است که در بازار هدف شاخص باشند. تیم مجرب ما در دپارتمان خلق و نوآوری پیاپی تغییرات بازار و گرایش های گوناگون را مطالعه کرده تا همواره آماده ارائه طعم های خاص و نوآورانه به شما باشد. این مهم سبب شده تا در 4 سال اخیر شرکت ژان نیل در صدر لیست کارخانجات نوآور تولید کننده ی طعم دهنده های صنایع غذایی قرار گیرد.
توام با ارائه اسانس و عصاره های نوآورانه، از اهداف ژان نیل، ارتقاء سطح کیفی، سلامت و ارزش غذایی طعم دهنده ها است. دو گرایش شایان توجه در سالیان اخیر توجه به کاهش شکر و چربی به کار رفته در تولید علی الخصوص برای فرآورده های آردی است. کاهش شکر به کار برده شده در محصولات کیک و شیرینی می تواند تاثیر قابل توجهی در طعم، بافت و یا رنگ این چنین محصولات داشته باشد. بدین منظور گستره ای از محصولات در راستای پاسخ به این درخواست مشتریان تهیه و تولید شده است. توام با حفظ طعم دلخواه، راهکارهای نوین ژان نیل حتی تا 30 درصد شکر مصرفی را کاهش می دهند. همچنین، این راهکارهای متنوع علاوه بر بهبود طعم، ویژگی های بافت، ساختار و رنگ محصولات را که پیش از این در نتیجه کاهش شکر از دست می رفت به تولیدات شما باز می گردانند.
خانواده محصولات تولیدی بر پایه آرد دامنه بسیار وسیعی دارد. انواع کیک ساده و مغردار، نان های صنعتی، کلوچه، کوکی، بیسکویت ساده یا کرم دار، ویفرها، کراکر، وافل، دونات، سریال و غلات صبحانه بخشی از این دسته است. این درحالی است که فراخور ذائقه و فرهنگ هر کشور هر کدام از محصولات نامبرده ویژگی های منحصر به خود را داراست. در ادامه طعم دهنده ها در سه دسته کلی محصولات تولیدی این شاخه از صنایع غذایی بررسی می گردد.
اسانس ویفر
علی رغم آنکه ویفر خود زیر مجموعه ای از انواع بیسکویت (بیسکویت نازک، تخت و خشک) است. به دلایلی از جمله تنوع و محبوبیت در میان مصرف کنندگان شایان دسته مختص به خود می باشد. ویفر به دو دسته ساده و روکش دار تقسیم می شود. اسانس های زیر پرطرفدارترین طعم های ژان نیل در فصل اخیر بوده اند.
-
قهوه (مدیوم رست)
-
توت فرنگی جنگلی
-
شکلات تلخ
-
وانیل – شیر
-
انبه
اسانس بیسکویت
بیسکویت نیز از جمله اقلام پر تنوع فرآورده های آردی است. پتی بور، پتی مانژ، بیسکاتی، لیدی فینگر، زبان گربه، چاکلت چیپ، ماکارون و بسیاری دیگر از انواع بیسکویت ها می باشند. با این حال به منظور شناسایی راحت تر طعم دهنده های این خانواده برای کاربرد در بیسکویت های ساده و کرم دار دسته بندی شوند. طعم دهنده های زیر از برترین طعم دهنده های بیسکویت کرم دار در سالیان اخیر بوده اند.
-
تیرامیسو
-
توت فرنگی جنگلی
-
اسپرسو
-
شاه توت
-
رز
اسانس کیک
کیک ها از منظر ظاهر و روغن بکار رفته در زمان تولید به انواع گوناگونی از قبیل پوند کیک ها، مافین ها، کیک های لایه ای، سوئیس رول، کیک اسفنجی، کاپ کیک و … هستند. از محبوب ترین طعم دهنده های این دسته می توان به موارد زیر اشاره داشت
-
وانیل
-
پرتقال
-
شکلات
-
لیمو
-
قهوه
درخـواسـت یا پیشـنهـادات شـما
آیا به دنبال طعـم خاصی برای محصـولات خود هستید؟ آیا به دنبال ایجاد تمایز در محصولات خود می باشید؟
تماس با ژان نیــل