راهـکارهای هوشمندانه برای صنعـت

اسانس کیک و بیسکویت

اسانس های طبیعی و نوآورانه برای تمایز محصولات شما

طعم دهنده محصـولات برپایـه آرد

اسانس کیک ، کلوچه ، بیسکویت ، ویفر و …

پیرو تحولات و رشد تقاضای مصرف کنندگان در سطح جهانی، کارخانجات تولید کننده محصولات آردی چون کیک، کلوچه، ویفر و انواع بیسکویت ها، با هدف پاسخ به حجم و تنوع نیازهای روز افزون مشتریان و ارائه محصولاتی متنوع و جذاب، دائماً در حال نوآوری هستند. این در حالی است که صنعت مذکور، با چالش های منحصر به فردی نیز روبروست. درجه حرارت بالای فرآیند تولید و پخت سبب تغییرات آشکار یا از دست رفتن بخش عمده طعم در اسانس ها و مواد اولیه سنتی می شود. افزایش دوز مصرفی و یا به کار بردن اسانس های تغلیظ شده دو راه حل سنتی در راستای جبرای بخش از دست رفته اسانس های قدیمی و معمول بود. این مهم، مسلماً در تقابل با هدف تولیدکنندگان در خصوص بهره وری و ایجاد تمایز در محصولات واقع شده است. امروزه از مدرن ترین راهکارهای پیشنهادی استفاده از طعم دهنده های انکپسولیتد (Encapsulated) یا کپسوله شده است. این فرآیند بر پایه قرارگیری طعم دهنده در محافظی همچون ژلاتین و آزاد شدن پس از زمان مشخصی، لذا گذر از مرحله حرارت دیدن، می باشد. استفاده از پیش سازها (Precursors) دیگر روش پیشنهادی ژان نیل در شرایط خاص تولید است. از سوی دیگر، افزایش متداوم آگاهی و اهمیت مصرف کنندگان به سلامت و بهداشت مواد غذایی، کارخانجات را بر آن داشته تا بیش از پیش در تکاپو برای بهبود محصولات خود از دیدگاه سلامتی و طبیعی بودن مواد اولیه قرار گیرند. تخصص و تجربه منحصر به فرد ژان نیل در تولید مواد اولیه علی الخصوص طعم دهنده های خوراکی ضامن بهبود کیفی و کسب مزیت رقابتی توسط محصولات شماست. طعم دهنده های دسته کیک و شیرینی (به طور کلی انواع فرآورده برپایه آرد) در حالات گوناگونی از قبیل مایع، پودر، اسپری دراید و انکپسولیتد (محصور در کپسول) قابل عرضه اند.